Zwangerschapshormonen

Zwangerschap brengt samen, maar het kind zorgt voor zeer veel wijzigen in ons lichaam. Misselijkheid, maagzuur, schommel de stemming zijn slechts enkele van de bijwerkingen van hormonen, die al beginnen op het moment van bevruchting. Maar waarom?

Hormonen niet zien of aanraken en zelfs in de afwezigheid van artsen en verstandig boek, niet wij weten zijn er. Presenteren in zeer kleine concentraties, en nog steeds een enorme impact op onze gezondheid, gevoelens en gedrag. Vooral tijdens de zwangerschap.

Wat zijn hormonen

Geproduceerd wordt de deur Lichaam Chemische Verbindingen ons sterven, Coördinatie van de Processen sterven in de Cellen Zichem. Van Hun Activiteiten en de Concentratie is afhankelijk van de Werking van Alle organen. Hormonen, geproduceerd deur de klieren, Worden uitgestoten in Het Bloed. Toevlucht Controle sterven Hun Productie is gelegen in de hypothalamus van de hersenen, WAAR met meth Elkaar zenuwstelsel en hormonale Communiceren. Is ER OM de informatie op de stellen vraag to the Seksuele hormonen bereiken. ALS EEN-ontbreekt, verschijnt de hypothalamus de hypofyse OM van de hersenen, DAT is begonnen voldaan Het van de stimulerende hormoon afgeven, dat EEN-Het Aan Klier Grotere stimuleert Werk. ALS Het Systeem Zonder Problemen is uitgevoerd, is Het Hele organisme soepel functioneert. Wanneer de Evenwicht hormoon vervanging vervormd is, Beginnen meth Problemen: ziek, kijk, Worden Ziek slechter voelen WIJ. De Vrouwen Hebben EEN-deze dwingen bepaalde gevolgen Seksuele hormonen, oestrogeen en progesteron. Zij bepalen kijk DAT ALS Vrouwen, en OOK Onze bepalen Ritm vruchtbaarheid en Het van de menstruele Cyclus. Het wijzigen Niveau Van het van Onze Seksuele hormonen beïnvloeden de status evenals de mentale, goede Kennis van sterven laatste Mannen this van premenstrueel syndroom Hebben. Het MAAR EEN-SLECHTS VOOR EEN-je wat voorproefje vrouw, ALS in de zwangerschap is.

Zwangerschap hormoon vervanging-Revolutie

Vanaf Van het moment dat conceptie begint Alleen Snel Verhoogt niet de secretie van hormonen zijn riet eerder Bekend en Heden, MAAR de Productie van Nieuwe, voorkomende zwangerschap Alleen al. Plotselinge this to the Revolutie streeft best mogelijke Omstandigheden Ontwikkeling for the van de foetus en de Voorbereiding Van het EEN-van Lichaam vrouw Geboorte OM deze Geven. Helaas, Van het bijproduct hormonen onaangename symptomen zijn: misselijkheid, brandend maagzuur, constipatie, van de zogenaamde ‘humeuren, van emotionele instabiliteit..

Progesteron-Vrouwelijke Seksuele hormoon

Vrouwelijke reproductieve hormoon geproduceerd deur niet meer de eierstokken for the zwangerschap, MAAR in kleine hoeveelheden. Elke MAAND, Samen ontmoette oestrogenen voorbereid op slijmvlies van de baarmoeder Het op de aanneming Van het embryo, en niet wanneer de bevruchting gebeurt, veroorzaakt uteriene slijmvlies peeling en Haar uitwijzing, Samen ontmoette Bloed (AGM menstruatie). Anders, wanneer bevruchte eitje Het “is -.. In zijn ALS progesteron component is Dwoi Troi is en EEN-Beetje Boven Niveau Het is Verhoogd 100 Keer Progesteron is alles in Het Werk OM de Eerste Stellen ei wortel geschoten in de baarmoeder, en Kan Veilig! breidt de. Allereerst, OM de datum van deze Sterk voorkomen voortijdige weeën nl regelt de Werking van de Camp. spieren los en gewrichtsbanden (via de invloed op relaxine), bereidt Lichaam Het for the bevalling. EEn Andere belangrijke ja van this hormoon is betrokken bij De Voorbereiding melkproductie van de Borst (via invloed op prolactine). Vlak VOOR en / of de opsluiting Valta Niveau van zijn Weinig, is sterven for the baarmoeder contracties OM en Sterker Signaal deze Beginnen de acti arbeid. Verdera Daling van de concentraties van progesteron treedt op de Geboorte Van het soort. Progesteron is Het hormoon “familie-georiënteerd”-het Doel Ervan handhaven is Het van de zwangerschap. EEn vrouw is onwaarschijnlijk Wonen-om is dit verantwoordelijk for the meeste van de zwangerschap kwalen.

Onaangename bijwerkingen

Oorzaken Ontspanning spieren Van het niet van Alleen voortplantingskanaal, MAAR OOK, is wat Het effect constipatie en Buika. Eros van de sluitspier Tussen de slokdarm spiermaag en zijn de oorzaak van is vervangen brandend maagzuur.
Deze Uit breiden leefde, OM Vrij van de bloedstroom. Bloeden van Neus en defect kunnen stimuleren.
Het verlagen Niveau Van het van progesteron in oproepen de schommelingen achterstand in de als gevolg, en zelfs depressie na de bevalling.
Stop met tag Het water, is DAT de oorzaak van zwelling.
For the Productie van zijn moedermelk aanbesteding van overgevoelige Aan de aanraking, sterven vaak veroorzaakt geschud nano-schaal.
Onder zijn invloed Het lijkt moeilijker gonaden klieren Werk en zweet, VOOR EEN-Het OM snellere superfat Haar en de Huid eczeem.
Melasma van vlekken Gezicht op Het, Het is van de toegenomen hoeveelheden en resultaat van zowel oestrogeen progesteron. OOK donkerder knobbeltje mastoideus, navel, litteken (EEN op de balk Verticale MAAG) en Het perineum.

choriongonadotrofine (hCG), een hormoon essentieel voor het behoud zwangerschap

Het veroorzaakt spierverslapping is niet va
Hormoon dat wordt geproduceerd uit over het zevende dagen na de bevruchting (wanneer de embryo in het stadium van de penetratie). Speelt een belangrijke rol in de productie van hormonen die nodig zijn om de zwangerschap, vooral progesteron te behouden. HCG moet alleen optreden tijdens de zwangerschap, heeft zijn aanwezigheid in urine en bloed tests om de zwangerschap op te sporen. De meeste van hCG en in het eerste kwartaal, daarna de concentratie afneemt.

Onaangename bijwerkingen:
kunnen verantwoordelijk zijn voor misselijkheid en braken, en trimester.

Relaxin is een hormoon geproduceerd door de eierstokken van zwangere

Wanneer je naar de geboorte, relaxin vermindert bekken ligament schaambeen en de weke delen verzacht kanaal gynaecologische kankers, vooral cervicale ontspanning. Dit is het oorspronkelijke kanaal is beter voorbereid om ervoor te zorgen dat het kind kan ontsnappen.

Onaangename bijwerkingen:

ontspanning gecombineerd bekken (28-32. weken van de zwangerschap) is vaak een bron van pijn in de schaamstreek bot.
Luteïniserend hormoon (LH)

De productie van deuren hypofyse stimuleert de cerebrale cortex, het orgaan dat eitjes produceren. Naar aanleiding van het concept van de LH om progesteron groei van de productie te stimuleren. In latere stadia van de zwangerschap (met progesteron) werkt in op de baarmoeder spierverslapper.

Oestrogeen worden “hormoon en vrouwelijkheid”

Voor de zwangerschap zijn verantwoordelijk voor de opleiding van vrouwelijke geslachtskenmerken en is het onderwerp van onze cyclus, door het stimuleren van de eisprong. Na de bevruchting om de baarmoeder voor embryo adoptie en het onderhoud van de zwangerschap voor te bereiden. Oestrogeen en progesteron initiëren veranderingen in de spier van de baarmoeder is de treksterkte en spier hypertrofie. Merci wordt verhoogd baarmoeder oestrogeen, hoe meer het is in dit schip, en tijdens de geboorte van haar spieren worden blootgesteld aan mogelijke actie van oestrogeen. Effect van oestrogeen op de ontwikkeling van de zaadleiders in de moedermelk. Toekomstige moeders schoonheidsproducten – borstvergroting, de nieuwe ronde, dichtbevolkte en glanzend haar en een gladde huid toe te voegen. Effecten op de geestelijke gezondheid, bouw instinct spannende sleuf onder de invloed van het appartement van een vrouw over de adoptie van het kind. Tijdens de zwangerschap, oestrogeen niveaus geleidelijk gestegen na de geboorte en snel af.

Onaangename bijwerkingen:
Oestrogenen verhogen de hoeveelheid die door de vitale organen, bloed, en dit kan leiden tot bloeden van het tandvlees en neus
Een plotselinge daling van de oestrogeenspiegel na de geboorte kan zijn depressieve stemming.
Oxytocine is een hormoon dat de effecten van de baarmoeder veroorzaakt tijdens de bevalling en orgasme.

Oxytocine is al zwanger, maar alleen op het werk (met oestrogeen) van de baarmoeder spier oxytocine sensibiliseert en vaak krimpt. Na levering van oxytocine tijdens de lactatie ontwikkeld door het kind de borst – melk en laat het krimpen van de baarmoeder. Oxytocine is de liefde, want de moeder bewaring in de productie en is verantwoordelijk voor het opbouwen van een emotionele band tussen hen.

Een extra plus:
Dankzij prolactine tijdens het voeden, sommige vrouwen last van seksuele bevrediging, en zelfs orgasmes serieus!
Prolactine kan worden genoemd melk

Geproduceerd door de cortex. “Moederschap” hormoon remt de belangstelling van vrouwen in pornografie, en richt de aandacht op een kind. Tijdens de zwangerschap, prolactine levels verhoogd met 10 keer, maar alleen op mijn stemming na levering onder zijn invloed, in het hart van het voedsel geproduceerd wordt. Na de voeding, de laag concentratie.

Bijkomende voordelen:
hoge concentraties van prolactine tijdens borstvoeding onderdrukt de eisprong, waardoor wordt voorkomen te snel gebeurt in de volgende zwangerschap
Het beïnvloedt de relaties met kinderen, omdat de moeder heeft meer vermogen en een beter einde aan de ongemakken in verband met de zorg voor peuter, bijvoorbeeld. slapeloze nachten.

top