Aanbevolen winkels voor positiekleding

Waar positiekleding kopen?

Hieronder een aantal reacties van klanten van webwinkels.

Ik houd van C&A. Alles is zeer redelijk geprijsd. Ik ben erin geslaagd om er een fortuin te spenderen. Ik wil gewoon alles!
Evelien

Positie Outlet heeft positiekleding van veel verschillende merken. Hip en trendy.
Elise

Wehkamp heeft een groot bereik. Hun kleren zijn trendy, mooi en niet duur.”
Lisa

Bo Lifestyle : positiemode, kinder- en babykleding. 9 Maanden zag ik er goed uit ondanks mijn zwangerschap.
Nina

Informatie over positiekleding


Hip en zwanger

Een kindje dat groeit in je buik, de babykamer, babykleertjes en een mooie en originele naam. Je hebt genoeg aan je hoofd als je zwanger bent! Om deze zware last wat te verzachten is  zwangerschapskleding in het leven geroepen. Dit betekent niet dat je er slordig of ouderwets uit hoeft te zien. Want ook positiekleding is hip en trendy!

Functioneel en gemakkelijk

Zwangerschapskleding is ontworpen om zowel voor jezelf als voor je kindje comfortabel te zitten. Je buik moet kunnen uitzetten in de kleding zodat je baby’tje lekker kan rondzwemmen. Bij het kopen van positiekleding is het belangrijkste te letten op comfort  zodat je baby zo vrij mogelijk kan zijn. Maar vergeet onderkleding niet, koop grotere BH’s en ga op tijd op zoek. Als je drie maanden zwanger bent, is zwangerschapskleding al gewenst.

Zwangerschapskleding ook hip en trendy

Sommige merken zijn gespecialiseerd in positiekleding en maken dan ook niets anders. Niet alleen ontwerpen deze merken comfortabele maar ook hippe en trendy zwangerschapskleding. Tijdens je zwangerschap wil je ook mee gaan met de laatste trends, en dat kan!

Met merken als Qeeun Mun en Mama Licious zit je kleding comfortabel en kun je mee met de laatste trends. Kleuren als paars, wijnrood, grijs (antraciet), aubergine, oranje, zeegroen en indigoblauw zijn nu in de mode. Wol, leer, suède, en bont zijn materialen die nu helemaal hot zijn. Tal van mogelijkheden om er hip en zwanger bij te lopen!

top