Babyvakantie

Wil je naar Griekenland, Turkije, Egypte of Bulgarije op vakantie? Lekker genieten van de zon?

Dan zou ik zeker eens kijken op de website van Babyworld.

Wat ze bieden is echt ongelooflijk. En dat zijn de voordelen ook. De vakanties zijn All Inclusive, je hoeft je dus weinig zorgen te maken. Ze bieden gegarandeerd kindvriendelijke hotels. Inbegrepen zijn onder andere gratis KidsClub, gratis waterparken, gratis zwemles en Nederlandse reisleiding. Beschikbaar zijn familiekamers tot 7 personen. Bekijk ook meer informatie over de Kidsworldclub.

BabyWorld is speciaal geschikt voor baby’s van 0-2 jaar. Een babyvakantie bij BabyWorld is niet alleen leuk. Ze bieden je ook nog vele dingen gratis:


– Je ontvangt ter plaatse een BabyWorld t-shirt en verrassingscadeau
– Gratis BabyWorld pakket met kinderstoel, babybadje, aankleedkussen https://generikaonline-de.com/pille/cialis/, flessenwarmer (als er geen magnetron op de kamer is), draagbare babybox, toilet-opzetstukje of een potje, luieremmer en Buggy (beperkt aantal)
– Draagbare babybox
– Babyfoon verhuur
– Service Center (waar men voor je klaarstaan)
– Vakantiefilms
– KidsWorldClub clubhuis (met babyvriendelijke speeltjes)

Ik was een beetje eigenwijs en boekte mijn vakantie ergens anders. Daar had ik later spijt van! Het pakket dat Babyworld biedt is echt onmisbaar. Het is heerlijk als je zelf niet overal aan hoeft te denken.

Als je van plan bent in de zomervakantie op vakantie te gaan dan is het belangrijk dat je de vakantie op tijd reserveert.

728*90 banner

top