Afvallen

Een goed gewicht is iets dat we allemaal graag zouden willen hebben. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Misschien vraag ook jij je weleens af “Hoe krijg ik het juiste gewicht?”

Toen dacht ik “Waarom dit niet aan de expert vragen?”

Een expert op dit gebied moet iemand zijn die ongelooflijk is afgevallen. Iemand die weet hoe het moet en die je er alles over zou kunnen vertellen. Het liefst iemand waar ik ook terecht kan met vragen.

Na zoeken kwam ik bij de Nederlands Kampioen Afvallen volgens de doktoren. Eric Verberne, 48 jaar oud, is ruim 175 kilo afgevallen. Hij woog 300 kilo. Nu denk je vast net als ik. Dat is onmogelijk! Maar dat is hem gelukt. En nu kan ook jij door zijn tips te volgen veel afvallen, zodat je jouw streefgewicht bereikt!

Natuurlijk ga ik niet zeggen dat jij altijd zwaar zal blijven. Ook zal ik je niet zeggen dat het stom was dat je van alles hebt geprobeerd en dat het niet heeft gewerkt. En nu je dit leest denk je vast “Werkt het echt?”. Misschien weeg je nu 160 kilo en wilt 50 kilo afvallen. Dat is veel minder dan Eric Verberne en hij is het bewijs dat het mogelijk is.

De voordelen van afvallen

Afvallen heeft vele voordelen. Je zult je lekkerder in je vel voelen. Waaronder energieker en zelfverzekerder. Je gezondheid zal verbeteren. Zeker als je ook gezonder gaat eten, bijvoorbeeld meer biologisch eten.


Afvallen en zwangerschap

Misschien wil je zwanger worden en wil je daarom afvallen. Het is aan te raden niet tijdens de zwangerschap af te vallen. Het beste kun je beginnen met afvallen ruim voordat je met je zwangerschap begint, zodat je het juiste gewicht hebt voordat je met de zwangerschap begint. Tijdens de zwangerschap is afvallen niet aan te raden, omdat je dan mogelijk niet alle dagelijks benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.
Als de baby is geboren na de bevalling zal de baby reserves bij zich dragen. Gedurende de eerste dagen na de geboorte zal de baby afvallen. Dat is een goed teken en kan geen kwaad.

Hoe kan ik afvallen?

Je wilt beginnen met afvallen? Een goed begin is het halve werk. Misschien ken je Eric Verberne wel van de media. Het zal je zeker het vertrouwen geven dat ook jij het kunt. Als je echt wilt afvallen en vandaag die stap wilt zetten dan zal ik zeker niet langer wachten.

top