Hoe krijg ik mijn ex terug?

Veel mannen vragen zich af hoe ze hun ex terug kunnen krijgen. Dat komt omdat bijna iedereen in zijn leven te maken krijgt met relatie problemen. En vaak hebben ze daar spijt van.

Om je ex terug te krijgen zul je natuurlijk wel wat moeten doen. Maar een paar dingen kun je beter uit je hoofd laten.

1. Een andere vrouw zoeken
2. Afwachten
3. Ruzie maken
4. Haar terug proberen te kopen
5. Beschuldigen
6. Niet jezelf blijven
7. Geen hulp zoeken

1. Een andere vrouw zoeken

Als je nog graag een relatie wilt met een ex is het niet verstandig om een andere vrouw te zoeken of met een andere vrouw te gaan. De reden is dat ze jaloers kan worden. Maar ook dat ze ook een ander gaat zoeken om je terug te pakken. Je kunt in die tijd beter leren hoe je vrouwen kunt versieren.

2. Afwachten

Soms is het beter om af te wachten. Maar als je totaal geen initiatief neemt zal je haar ook niet terug krijgen. Als je haar goed kent weet ze wat ze leuk vind en waar ze van houdt. Je kunt dan bijvoorbeeld zeggen dat je ergens was waar je aan haar dacht, bijvoorbeeld omdat jullie daar samen hebben gegeten. En dat je haar mist. Val haar in ieder geval niet regelmatig lastig. Je zult haar zeker niet terugkrijgen door haar te stalken. Als ze zegt dat ze bedenktijd nodig heeft geef haar dat dan ook.

3. Ruzie maken

Met ruzie los je niet veel op. Als ze boos op je is blijf dan rustig. Ook kun je net doen of niets is gebeurd of dat je het niets interesseert. Vaak gaan ruzies over bepaalde dingen die misschien helemaal niet zo belangrijk zijn als je op dat moment dacht…

4. Haar terug proberen te kopen

Het is goed dat je respect voor haar hebt. Maar het heeft geen zin haar te verwennen met cadeautjes of andere dingen om haar terug te winnen. Ze weet dan heel goed dat je haar terug wilt en dat versterkt alleen maar haar gevoel om zich niet terug aan je te binden. Financiële schulden kun je ook niet oplossen met meer schulden.

5. Beschuldigen

Haar beschuldigen kun je beter niet doen. Ze voelt zich dan aangevallen en zal weer bij je weg gaan. Het veelal elkaar beschuldigen is de reden dat regelmatig mannen en vrouwen uit elkaar gaan en dat ook nadat ze bij elkaar terug zijn het weer mis gaat.

6. Niet jezelf blijven

Ga je niet ineens heel anders gedragen. Je voelt je misschien wel verdrietig of bent onzeker over jezelf, maar blijf bij jezelf. En blijf ook eerlijk tegen jezelf.

7. Geen hulp zoeken

Een fout dat veel mensen maken is om geen hulp te zoeken. Vrienden of kennissen in de buurt zijn erg belangrijk. Zij kunnen bij problemen je helpen en dat is zeker fijn. Ook kunnen zij je tips geven hoe je haar kunt terugwinnen.

Als je weet wat je niet moet doen is belangrijk om ook te weten wat je wel kunt doen. Dit kun je leren. Weten is daten, dus KOOP EEN BOEK.

top