Babyvoeding

Borstvoeding of flesvoeding? Hoe weet je of je kindje voldoende heeft gegeten? Wanneer ga je over om jouw kindje wat vaster voedsel te gaan geven? Wanneer zijn aanvullende vitamines nodig? Welke keuzes zijn er wat betreft passende voeding wanneer je kindje allergisch blijkt te zijn voor een bepaald bestanddeel? Er rijzen bij ouders vaak vele vragen wanneer het gaat om “hoe zorg ik ervoor dat mijn kindje het beste van het beste en krijgt”.

Elke ouder wil zijn of haar kindje het beste van het beste geven zodat het kindje niets tekort komt en op een gezonde en verantwoorde manier kan groeien en ontwikkelen.

Tips en adviezen, ervaringen van andere moeders, zijn vaak meer dan welkom wanneer ouders vragen hebben over verantwoorde en gezonde voeding voor hun kindje.

Om je een beetje op weg te helpen, te informeren over de laatste nieuwtjes en weetjes wat betreft verantwoorde voeding voor jouw kindje, volgen hieronder een aantal links naar verschillende pagina’s waarop je allerlei informatie, tips en adviezen kan krijgen.

Moedermelk interactie tabel
Alcohol, cafeïne, Nicotine en marihuana tijdens borstvoeding
Verstopt melkkanaal
Voedingslingerie

top