Baby horoscoop Vissen (Pisces)

Horoscoop van het kind


Kleine vissen zijn zeer mooi, de langste van alle kinderen geloven in kabouters, feeën en heksen. Ze voelen zich groot in je fantasie wereld, bouwen van kastelen in de lucht en liefde sprookjes met al zijn helden.
Ze geven de pester leeftijdsgenoten energiczniejszym van elkaar, terwijl het voortdurend op zoek naar rust en vrede in de wondere wereld van de “blauwe kastelen” en slapen prinsessen. We moeten ze vroeg te brengen op de grond, om niet het gevoel dat een buitenlander in het dagelijks leven.
Ze voelt zich best in uw kamer, klampt zich vast aan een teddybeer. Het gebeurt nogal een triest kind dat speciale behoeften en grillen. Soms is het te gulzig, dus soms overdreven afgerond.
Al heel vroeg verraadt speciale liefde voor dans en muziek. Mooi gezongen, soms is begiftigd met een talent voor het spelen van het geselecteerde instrument. Ze houdt als ze hardop leest een boek over draken en mooie prinsessen, zal televisie nooit verlaten van uw favoriete sprookjes voor het slapengaan.

Hij houdt van zwemmen, voelt heerlijk aan de zee, maar ook soms te bang in het donker. Hij kan uitvinden sterke verhalen. Hij heeft enorm vermogen om te fantaseren en weelderige verbeelding, het uitvinden van sterke verhalen. Hij kan liggen als een moer.
Little Fish is hard op weg een lus in mijn hoofd de hele familie, niet alleen omdat het is uiterst gevoelig en emotioneel, maar ook omdat het is helaas niet de sterkste gezondheid van het kind. Het moet ook sturen naar school een vriendelijk en intiem, want de moeilijkheidsgraad aan te passen aan nieuwe omgeving.
Van vroegste jeugd om zijn geloof te versterken in zichzelf en zal, om de zelfredzaamheid, moed en kracht om de slapende talenten wakker te stimuleren. U geen kinderen produceert niet zo veel goedheid, wat er in Vissen.

Ouders moeten in een verstandige manier, gevoeligheid en vastberadenheid, om latente creativiteit en de rijkdom van het onbewuste, die zijn begiftigd met de “Shark” extract. Deze kinderen zullen blij zijn verblijf in het rijk van de fantasie en dromen, zo zacht je moet “te brengen op aarde.”
Een kind onder het teken Vissen droomt er niet van błyszczeniu op school, tevreden met middelmatigheid. Als je de leraar die hen fascineren, zal worden om te leiden en wist hoe ze de bron, hun kennis en hun capaciteiten te gebruiken. Het heeft een ontwikkeld gevoel voor esthetiek, geniet hij schilderkunst en fotografie, muziek en dans. Het is vaak grote wiskundigen van de artistieke ziel.
Goede therapeuten en artsen.

Dromerige, begiftigd met een rijke fantasie, creatief, Przylep.
Unheard van de gevoeligheid maakt het extra kwetsbaar voor ziekten. Gewillig onderging de grenzen scheiden hem van zijn moeder.
Leest in anderen, als een open boek. De moeilijkheid heeft zijn eigen standpunt, te laat ik leren spreken. Omringd door broers en zussen is bijna onmerkbaar.
Het is zeer gevoelig is, is het moeilijk om te leven. Moet een huis vol liefde en geborgenheid, dat geeft hem beschutting tegen de brute werkelijkheid.

top